Joehoeee! Ik mag weer!

|

MiekeMishpa

Waar ik vorige week nog schreef dat er nog niet zoveel vaart in zat, bleek vandaag na weer wat heen en weer gebel, gemail, afwachten en mijn stem verheffen dat het dus blijkbaar wel mogelijk was om mijn rijbewijs bij de gemeente te krijgen! Daarna moest ik helaas wachten tot ik mijn rijbewijs kon ophalen. Gelukkig bleek na enig aandringen bij de gemeente ambtenaar dat ik toch mijn rijbewijs wel eerder kon ophalen.

Heerlijk ik mag gewoon weer aan het werk! Wat heb ik dat gemist!
Als het goed is heb ik alle mensen van de wachtlijst een berichtje gestuurd, maar het kan best zijn dat ik mensen heb gemist… daarvoor excuses, het is niet met opzet! Mocht je graag nog een afspraak willen inplannen, dat kan! Vraag gerust een afspraak aan via de website en dan plannen we iets in!

Plaats een reactie