Aanbod

Een coach voor jou en je paard

Om je paard en jou zo optimaal mogelijk te laten functioneren is het fijn als er een ervaren professional met jullie meekijkt en ondersteunt waar nodig. Samen kijken we naar je paard, en ik kijk naar de combinatie. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit trainingen, individuele begeleiding, gezondheidsmiddelen of een combinatie hiervan.
Wat hebben jullie als koppel nodig? Hiermee krijg je een helpend pakket dat is afgestemd op jullie behoefte.

Trainingen
Losse trainingen
In de losse trainingen neem ik je mee in een manier van trainen waarbij we kijken naar jou en je paard. Vanuit verschillende invalshoeken leer ik jou hoe jij de beste trainer kunt worden voor je paard.
Begeleiding
Trajecten voor jouw en je paard
Het werkt prettig om een ervaren professional er bij te hebben die jou begeleid bij bijv. zadelmak maken of wanneer er problemen zijn bij jou of je paard. Ik kijk met je mee, begeleid jullie samen en denk mee in oplossingen.
Natuurgeneeskundig advies
Advies over gezondheid vanuit de TCM
Het is heel vervelend wanneer je paard niet lekker in zijn of haar vel zit, of wanneer het paard pijn voelt. Door uit te zoeken waar er blokkades zitten kunnen we deze vanuit de Chinese geneeswijze behandelen.

Paard- en gedragscoach in Noord Nederland

Vanwege het redelijk grote klantenbestand is het vaak mogelijk om de afspraken op route in te plannen. Ik combineer meerdere afspraken waardoor de reiskosten gedeeld kunnen worden. Zo is het ook mogelijk om, als je verder weg woont, tegen een betaalbaar tarief hulp te krijgen. Mijn werkgebied ligt in Friesland, Groningen, Drenthe, Noord-Holland, Flevoland en de kop van Overijssel.