Training Trailerladen

Veel mensen vinden het lastig om hun paard op een trailer te laden. Het lukt dan bijvoorbeeld alleen met bepaalde hulpmiddelen, of het paard wil zelfs helemaal niet geladen worden. Een training trailerladen kan dan uitkomst bieden en daar help ik je graag mee. De ervaring leert dat elk probleem met trailerladen weer anders is. De training kan daarom helemaal worden afgestemd op wat jij en je paard nodig hebben. 

trailerladen

Hoe gaat een trailer training in z’n werk?

Deze training wordt afgestemd op wat jij en je paard nodig hebben, maar er is wel een structuur. Ik kom bij je langs, observeer waar het beter kan en samen stemmen we daar de training op af. Dan gaan we samen werken aan de basisafspraken die jij met je paard maakt. In de regel zal ik eerst zelf met je paard aan de slag gaan en hem daarna teruggeven aan jou, zodat jullie samen kunnen oefenen met laden. In de meeste gevallen is een training van 2 a 3 uur genoeg. In die tijd krijg je alle ruimte om te oefenen en om vragen te stellen. Na de training kun je altijd contact met me opnemen als er nog iets is. 

Ook meerdere trainingen mogelijk

Mits je alle tips en informatie goed blijft toepassen zal een training meestal voldoende zijn. Maar niet altijd, soms kan het prettig zijn om een tweede training in te plannen, of om bepaalde onderwerpen nog een keertje te oefenen. Die tweede training duurt dan zo’n twee uur. Zijn er echt grotere problemen? Dan kan het handig zijn om de training over drie sessies te verdelen met huiswerk tussendoor. Zo krijgen jij en je paard de duidelijkheid die nodig is.

Een training inplannen

Wil jij samen met je paard het trailerladen oefenen? Neem dan contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Werkgebied

Vanwege het redelijk grote klantenbestand is het vaak mogelijk om de afspraken op route in te plannen. Ik combineer meerdere afspraken waardoor de reiskosten gedeeld kunnen worden. Zo is het ook mogelijk om, als je verder weg woont, tegen een betaalbaar tarief van je trailer probleem af te komen. Mijn werkgebied voor trainingen ligt in Friesland, Groningen, Drenthe, Noord-Holland, Flevoland en de kop van Overijssel.

Mogelijkheid tot gebruik trailer

Voor deze training hoef je niet zelf een trailer mee te nemen. Het is mogelijk om mijn trailer te gebruiken voor de training. Dit is een tweepaardstrailer met lage instap, ruime binnenkant en een eenvoudig systeem om stangen en het middenschot aan de kant te schuiven. De reiskosten zijn iets hoger wanneer ik mijn trailer mee neem, maar het gebruik van mijn trailer is gratis. Ik raad overigens wel aan om na de training wel periodiek te oefenen met een echte trailer. Zo leer je je paard automatismen aan en blijft het trailerladen duidelijker voor je paard.

De pakketten

Pakket 1

Heb je een fors laadprobleem? En wil je in 1 training graag (grotendeels) van je probleem af? Kies dan pakket 1.
Deze training duurt maximaal 3 uur.

Pakket 2

Zijn de laadproblemen nog niet zo groot of is er een 2de training nodig? Dan is pakket 2 wat voor jullie. Deze training duurt maximaal 2 uur.

Trainingstraject

Zijn er echt grotere problemen? Dan verdelen we de training over 3 afspraken. Met huiswerk tussendoor ga je zelf aan de slag.

Afspraak inplannen?