Jij en je paard terug in balans met Chinese kruiden

Heeft jouw paard last van vage chronische klachten waarvan anderen zeggen dat je ermee moet leren leven? Bij Chinese Kruiden geloof ik niet in acceptatie, maar in het vinden van echte oplossingen. Ik nodig je uit om samen de diepere oorzaken van de klachten van jouw paard te ontdekken, en zo een weg te vinden naar welzijn en balans.

Werkwijze

Om voor de klachten waar jij of je dier mee kampt de kern te vinden is het voor mij noodzakelijk om veel informatie te ontvangen. Het is daarom belangrijk dat je het verhaal zo compleet mogelijk op schrijft. Ik ga voor je aan de slag en daar ontvang je een verslag van. Aan jou dan de keuze of je je hierin kunt vinden en of je wilt doorgaan met het inzetten van de kruiden. Vanaf dat moment hebben we op regelmatige basis een telefonisch consult om te beoordelen hoe het nu gaat, of de klachten veranderen/verslechteren of verbeteren. We werken er zo aan om het zelfhelende vermogen van het lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren.


Hoe gaat de Oosterse geneeskunde in zijn werk?

Mijn aanpak richt zich op het begrijpen van de klachten vanuit de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en de kracht van natuurlijke kruidenformules. De eerste stap is het invullen van de vragenlijst. Dit is nodig om de juiste kruiden te kunnen vinden en het is daarom belangrijk dat je het zo compleet mogelijk invult. Daarna neem ik contact met je op voor een eerste intakegesprek en bespreken we wat we kunnen doen. De kruidenformules worden na het bespreken besteld bij de natuurapotheek. Daar wordt eventueel ook een controle uitgevoerd op de vraag of de kruiden samen kunnen met westerse medicatie.

We gaan dieper dan alleen symptoombestrijding, en onderzoeken samen het gehele systeem van het paard, zowel lichamelijk als mentaal. Door deze holistische benadering kunnen we blokkades identificeren en het zelfhelende vermogen van het paard ondersteunen, voor langdurige verbetering van het welzijn.

Ook mogelijk voor honden en mensen

De inzet van de Oosterse geneeskunde is ook mogelijk voor honden en zelfs voor jou zelf! Ervaar jij zelf dat je tegen bepaalde dingen aanloopt? Of zou je graag je hond ook eens willen helpen? Vul dan de vragenlijst in en dan neem ik contact met je op!

Plan een intake

Wil jij graag een persoonlijk advies? Vul dan de vragenlijst in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.