Betaling en voorwaarden

Duidelijke afspraken voorkomen problemen en om het voor iedereen leuk te houden hanteer ik enkele basis afspraken.
In overleg is er altijd veel mogelijk, dus schroom zeker niet om hierover het gesprek aan te gaan.

Je vindt hieronder de regels in het kort, wat ik zelf doe om te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt en informatie over de betaling en annuleringen.

Ik wil je graag zo flexibel en persoonlijk mogelijk helpen, maar helaas blijkt uit de praktijk dat er toch een aantal basis regels nodig zijn om vooral de betaling goed te laten verlopen.

De afspraak

strandrit

Het maken van een afspraak gaat altijd in overleg. Je kunt doorgeven welke tijden je het beste passen en aan de hand daarvan probeer ik, zeker voor de lessen, altijd een route in te plannen. Houd er dus ook rekening mee dat zowel voor, als na jou ook andere mensen op mij zitten te wachten. Ik plan de tijd zo efficiënt mogelijk, maar heb daardoor niet altijd tijd voor uitgebreide praat na de les of het wachten op de betaling.

Doordat de meeste lessen in een route gepland worden kan het gebeuren dat ik enkele minuten later ben dan afgesproken, waarvoor op voorhand alvast excuses. Mocht het meer zijn dan een paar minuten dan laat ik dit uiteraard weten d.m.v. een bericht of telefoontje.

Zorg dat je goed voorbereid bent op de afspraak. Het dragen van rijkleding (bij rijlessen) en een cap zijn verplicht.
Heb je een half uur les? Zorg dat je paard alvast ingestapt is zodat we direct kunnen beginnen.

Reserveren

Samen tot een afspraak maken valt soms niet mee, agenda’s moeten naast elkaar passen en soms moet ik ook even kijken of ik een handige route in elkaar kan maken. Ik vraag daarom om bij het reserveren een tijdvak aan te geven zodat ik een beetje vrijer kan plannen. Kan je er dan voor zorgen dat dit tijdvak bij jou vrij blijft zodat ik niet, als ik dan de route gepland heb, alsnog weer moet gaan wisselen? Daar kan je mij al heel erg mee helpen! Je kunt eenvoudig hier je datum en tijdvak reserveren.

Betalingsmogelijkheden en annuleringen

De betaling kan contant, via pin of overmaken op voorhand via de betaalpagina op de website.
Wil je het bedrag overmaken? Dan moet het bedrag 12 uur voor vertrek thuis op mijn rekening staan (voor vervoersritten). Achteraf betalen is helaas (voorlopig) niet meer mogelijk omdat hier veel misbruik van gemaakt wordt.
Als je contant betaalt, wil je het dan zo gepast mogelijk mee brengen? En binnen/voor de lestijd overhandigen?

Bij het vastleggen van de afspraak voor een les of training kunt u tot een week op voorhand deze nog kosteloos annuleren.
Binnen 4 dagen tot 48u zonder geldige reden ben je 25% van het totaal bedrag verschuldigd.
Zeg je de afspraak binnen 48u voor aanvang af zonder geldige reden? Dan ben je 50% van de kosten verschuldigd.

Er kunnen altijd onvoorziene dingen gebeuren. Hier heeft niemand invloed op, maar zeker op routes is het erg lastig als er zo kort van te voren nog afgezegd word. Helaas moet ik daarom deze regels gaan naleven.
Onvoorziene omstandigheden die hier buiten vallen zijn: Ineens extreem slecht weer, paard ernstig ziek of kreupel, jijzelf ziek.

Heeft u hier vragen over? Laat het gerust horen via de contact mogelijkheden.