Afspraak maken

Je wilt graag een afspraak maken? Leuk! Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten.

Om het allemaal goed en gemakkelijk te laten verlopen heb ik een reserveringssysteem aangemaakt. Je kunt daar eenvoudig zien wat de bestaande routes zijn en indien dit niet passend is, kun je er voor kiezen om een afspraak aan te vragen. Na bevestiging van de afspraak van mijn kant staat de afspraak vast. Zou je de gereserveerde tijd vrij willen houden tot je een bevestiging of afwijzing ontvangt?

Heb ik nog bijkomende vragen of is overleg handig dan neem ik uiteraard contact op.
Heb je zelf nog vragen? Stel ze gerust door in het tekstvak je vraag toe te voegen.
Ook bellen / whatsapp / mail staat natuurlijk gewoon voor je open. Je vindt de gegevens hier

Om de lesroutes enigszins overzichtelijk te houden heb ik het werkgebied waar ik veel te vinden ben opgedeeld in vlakken. Zo kun je altijd zien of ik in de buurt ben. Woon je op de rand van een locatievlak? Doe gerust een aanvraag, als je erbij past qua afstand en tijd dan kan ik dat altijd inplannen.

  • Je aanvraag is een reservering. De afspraak staat pas vast als het van mijn kant goedgekeurd is.
  • De reiskosten worden berekend over de dag dat ik onderweg ben. Je ontvangt het exacte bedrag in de bevestigingsmail
  • Wil je van te voren exact weten wat de reiskosten zijn? Geef dit dan aan in het aanvraag formulier
  • Ik maak een route aan de hand van de aanmeldingen op een dag. Ik probeer dit zoveel mogelijk te combineren zodat het voor iedereen leuk blijft. Zou je het aangevraagde tijdvak vrij willen houden totdat de definitieve tijd bekend is? (Heb je nog geen tijd gekregen, maar wil je dit wel graag weten (bijv voor het plannen van iets anders) neem dan even contact op.)
  • Je vult bij de aanvraag wel een tijd in, maar dit is slechts een voorkeurstijd. Het kan zijn dat ik je binnen het tijdvak wat je aangeeft wel op een andere tijd indeel vanwege het passend houden van de route.
  • Is er geen route bij jou langs? Niet getreurd! Vraag gerust een afspraak aan en ik ga altijd kijken of ik dit kan combineren. Ik zet dan een evenement in het systeem.

Op dit moment is online een afspraak maken via het afspraken systeem helaas niet mogelijk. Stuur me even een berichtje. Ik probeer dit zo snel mogelijk weer op te lossen…

Friesland

Groningen

Drenthe

Alle provincies

Op dit moment is online een afspraak maken via het afspraken systeem helaas niet mogelijk. Stuur me even een berichtje. Ik probeer dit zo snel mogelijk weer op te lossen…


Lukt het maken van een afspraak niet?
Klik hier voor een inschrijfformulier