Workshops voor ruiters en liefhebbers van paarden

Alle trainingen die ik geef kun je ook als workshop boeken. Je volgt de training dan niet individueel, maar samen met een groep. Leuk om samen met een groep van de manege, stal of rijvereniging te doen. De workshops bestaan uit een deel theorie en een deel praktijk, zodat je direct aan de slag kunt met de nieuwe informatie. De workshops zijn niet bedoeld als vervanging van individuele trainingen, maar als een leuke en leerzame dag in groepsverband. Loop jij tegen bepaalde problemen aan of wil je vooral zelf meer uitleg? Dan kun je ook een training boeken.


Deze workshop is speciaal gericht op jouw houding als ruiter. Met een betere houding merk je dat je hulpen effectiever worden, lichamelijke klachten verminderen en dat jullie gemakkelijker en effectiever kunnen trainen. De workshop bevat een gedeelte zonder paard en een gedeelte met paard.


In een workshop trailerladen gaan we in op hoe je het beste kunt trailerladen. Ervaar zelf de trailer en ga voortaan bewust op pad samen met je paard. In deze workshop trainen we in groepsverband het trailerladen, zodat jullie samen genoeg gelegenheid krijgen om te oefenen.


In een workshop grondwerk gaan we samen werken aan de basis vanaf de grond. De workshop kan bestaan uit werken met balken en pionnen, longeren, werken aan de korte lijn of loswerken. De oefeningen worden afgestemd op training van paard en mens of op communicatieverbetering. 


In deze workshop werken we aan balans in het paard. Op een creatieve manier trainen we de sterk makende oefeningen. Deze workshop is goed te combineren met een workshop ruiter in balans. Met deze combinatie werk je extra aan je houding en de balans met je paard.


Met de cavaletti workshop werken we met balken op kleine hoogte. We werken aan lichaamsbewustzijn, coördinatie, balans en kracht van het paard. Deze workshop is zowel onder het zadel te volgen als vanaf de grond als training in te zetten


Hebben jullie een eigen idee over wat je graag zou willen leren? Zou je graag met iets anders willen oefenen dan hier genoemd staat? Dan is dat ook bespreekbaar. Neem in dat geval contact op om de mogelijkheden door te spreken. Ik help je graag.

Contact opnemen

Wil jij een eigen workshop organiseren? Neem dan contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Tarieven

Voor de lesdagen en workshops gelden er speciale tarieven. Moet ik bijvoorbeeld een accommodatie afhuren dan zullen de kosten hoger uitvallen dan wanneer hier geen kosten voor berekend worden. Neem contact op met wat jullie graag zouden willen, met hoeveel personen jullie ongeveer zijn, mogen er ook mensen van buitenaf komen? En wat de locatie is? Aan de hand van die informatie zal ik een totaal bedrag berekenen.