Trainingen

Dat jij en je paard samen plezier hebben en elkaar begrijpen, dat is wat voor mij belangrijk is. En om jou daarmee te helpen geef ik trainingen.  Geen twaalf-in-een-dozijn trainingen, maar maatwerk met genoeg ruimte voor individuele vragen en 1 op 1 begeleiding. Afgestemd op jou en je paard, zodat jij de informatie krijgt die jij wilt leren en dit ook direct toe kan passen. 

Lessen onder het zadel

In de lessen onder het zadel gaan we op creatieve wijze op zoek naar wat jouw paard nodig heeft om fysiek en mentaal in balans te komen. Daarnaast is er veel aandacht voor de inwerking van de houding en zit van de ruiter. De basis ligt bij de dressuur, en is geschikt voor recreatieve en wedstrijdruiters.

Grondwerklessen

Grondwerklessen zijn een hele goede manier om nieuwe oefeningen aan te leren. Ook kun je met een grondwerkles werken aan de communicatie tussen jou en je paard. Als jij communicatieproblemen ervaart tussen jou en je paard, dan kan dat jullie plezier ernstig beïnvloeden. In een grondwerkles gaan we terug naar de basis.
Werken aan de hand

Trailerladen

Trailerladen kan voor veel mensen erg lastig zijn. Veel mensen krijgen hun paard slechts met veel moeite op een trailer. Soms wil het paard zelfs helemaal niet meer geladen worden. Heb jij hier ook moeite mee? Dan leer ik je in mijn training graag hoe je weer met jouw paard op pad kunt gaan. De training kan worden afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

Workshop en clinics

Al mijn trainingen zijn ook te volgen als complete workshop. Daarbij kun je met een groep van bijvoorbeeld je stal, manege of rijvereniging een lesdag boeken. De training bevat zowel theorie als praktijk. Je krijgt dus heel veel leuke nieuwe informatie waar je direct mee aan de slag kunt.