Vage klachten identificeren met de Biotensor

Heeft jouw paard last van vage klachten waarvoor geen duidelijke oorzaak gevonden kan worden? Met behulp van biotensor metingen kunnen we inzicht krijgen in de behoeften van jouw dier en mogelijke disbalansen identificeren. Met behulp van de biotensor kunnen we voeding, supplementen en natuurlijke ondersteunende middelen meten die resoneren met de behoeften van jouw dier. Deze werkwijze biedt een effectieve en niet-invasieve manier om te begrijpen wat er speelt in het lichaam en de geest van je dier, en zo gerichte ondersteuning te bieden.

Biotensor

Werkwijze

Een biotensor meting is zowel fysiek als op afstand mogelijk. De biotensor meet het energieveld van je paard en spoort eventuele blokkades op. Met de informatie die we krijgen uit de gestelde vragen ontvangen, stel ik de meest effectieve behandeling voor. Dit kan bestaan uit natuurlijk ondersteunende middelen, chinese kruiden, spagyriek, bach bloesems, voeding, bepaalde behandelingen of behandelaren. Met deze informatie kun je zelf aan de slag en is uiteraard vrijblijvend.

Plan nu een meting in

Zou jij graag meer inzicht willen in de behoeften van jouw paard? Probeer dan eens een meting met de biotensor. Neem contact met mij op en dan kom ik graag bij je langs.

Biotensor metingen

Ik geloof dat lichaam en geest samen 1 zijn en vanuit de opleiding noemen we dat een systeem. Een systeem van allemaal kleine bolletjes die samenwerken, binnen hun eigen systeem en richting het systeem van een ander. Als je nauw samen werkt of bent met iemand kunnen deze systemen als het ware in elkaar overgaan en als dat van jezelf voelen. Wijzelf en onze dieren hebben een ingewikkeld energetisch systeem. Dit systeem communiceert continu met zichzelf en met de systemen om je heen. Om goed te kunnen functioneren, zowel in je eigen systeem (lichaam en geest) als richting de systemen van een ander is het dus fijn om daar een doorstroom te ervaren. Als er een blokkade in zit, functioneert de communicatie niet meer goed en krijg je last van fysieke of mentale klachten.

Met behulp van de biotensor kan ik meten waar deze blokkades zitten. Dat doe ik volgens een protocol-gebaseerd op de 5 elementenleer. Vanuit deze informatie kan ik met kennis verder puzzelen om de kern van de blokkade op te sporen bij zowel mens als dier. Wat betreft dieren beperk ik mij tot de honden en de paarden. Ik vind het namelijk belangrijk om naast metingen ook gedegen kennis te hebben over de dingen die je verteld en voorstelt.

Biotensor

Wat kan ik meten met de biotensor?

 • (dis)Balans protocol-gebaseerd op de 5 elementenleer.
  • In/vanuit welk element kan jij of je dier ondersteuning gebruiken?
 • Voeding
 • Supplementen
  • Supplementen die je al voert
  • Wanneer je op zoek bent naar een nieuw supplement, maar door het grote aanbod door de bomen het bos niet meer ziet. Het is dan verstandig te meten wat het beste resoneert met het systeem van je dier.
 • Alle natuurlijke ondersteuners
  • Bach bloesem – Mix op maat
  • Spagyriek – Mix op maat
  • Losse kruiden
 • Allergenen

Met de biotensor kan ik zowel op afstand als ter plaatse metingen uitvoeren.

Naast het meten van deze materiële dingen is het ook mogelijk om je dier energetisch te meten en te zorgen voor doorstroom en het opheffen van de blokkades in het energetische stelsel. Hierdoor krijgt het systeem weer de ademruimte om vanuit zijn zelfhelende vermogen verder te gaan.

Let op
Het bovengenoemde is nooit of te nimmer een vervanging voor het consulteren van een dierenarts of andere professional die bij je dier komt kijken. Vertrouw je iets niet? Contacteer dan altijd eerst een dierenarts.

Dierentolk gesprekken

Natuurlijke ondersteuners