Information speaker

Vage klachten? Probeer eens de information speaker

Heeft jouw dier te maken met vage klachten die moeilijk te plaatsen zijn? De Information Speaker biedt een oplossing die verder gaat dan traditionele therapieën. Gebaseerd op de principes van de Chinese geneeskunde, biedt deze geluidsfrequentietherapie een holistische benadering om de communicatie tussen cellen te herstellen en zo een breed scala aan klachten aan te pakken.

Werkwijze

De Information Speaker werkt door geluidsfrequenties uit te zenden die zijn afgestemd op specifieke klachten. Door deze trillingen wordt de communicatie tussen cellen gestimuleerd, waardoor blokkades worden opgeheven en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Deze therapie is geschikt voor zowel chronische als acute aandoeningen en kan worden aangevuld met andere behandelingen zoals Chinese kruiden, bodywork en aangepaste trainingsmethoden.

Neem contact op

Zou jij graag eens met de information speaker aan de slag willen? Neem dan contact met mij op en dan plannen we een afspraak in.

Let op: zorg voor een droog paard

Wanneer je een behandeling inplant met de information speaker dan is het belangrijk dat je paard droog is bij aanvang van de behandeling. Dit om vochtproblemen bij de information speaker te voorkomen.