Workshop / Clinic / Lesdag

Alle lessen zijn ook eenvoudig in te zetten in de vorm van een interactieve workshop met deels theorie en deels praktijk. Dus wil jij graag met een groepje van stal, de manege, de rijvereniging een keer iets anders doen? Boek dan een lesdag en laat jezelf een dag onderdompelen in leuke, nieuwe informatie waardoor je je training weer creatief kunt oppakken.

Mogelijkheden

Proefgerichte clinic: Loop jij in je proeven telkens weer tegen dezelfde dingen aan? Of dit in de B is of in het Z. Laat eens een ander oog hier naar kijken en laat je inspireren en weer gemotiveerd op pad gaan!

Grondwerk met paarden: Dit kan in de breedste zin van het woord ingezet worden. Van los met het paard werken, tot leren los te longeren, verbeteren van de communicatie maar ook training aan de hand.

Workshop trailerladen: Hoe kan je nu het beste trailerladen? Ervaar zelf de trailer en ga voortaan bewust op pad samen met je paard. Deze workshop kan niet ingezet worden ter vervanging van een training trailerladen bij ernstige problemen. Kleinere problematiek is hiermee wel op te lossen.

Paard en Ruiter in Balans: Door middel van oefeningen met en zonder paard gaan we werken aan balans bij zowel de ruiter als bij het paard. In deze workshop wordt gebruik gemaakt van balken, pionnen e.d.

Houding, zit en balans: Deze workshop is speciaal gericht op de ruiter en uitermate geschikt naast de bestaande lessen. Om eenmalig te doen (je steekt er altijd wat van op en gaat bewuster rijden) of regelmatig eens te herhalen. Deze workshop bevat een gedeelte zonder paard en een gedeelte met paard. Er wordt o.a. gewerkt met de Franklin ballen voor meer bewustwording in je eigen lichaam.
Met een betere, functionelere houding zul je merken dat het effect van je hulpen sterk zal verbeteren, je lichamelijke klachten tijdens of na het rijden erg zullen verbeteren en jullie gemakkelijker uit een dal zullen klimmen mocht die aanwezig zijn.

Creatief trainen / cavaletti training: Door middel van interessante lijnen, oefeningen die vooral goed zijn voor het bewustzijn van het paard en als je het als grondwerk organiseert ook heel erg voor je eigen bewustzijn en communicatie naar je paard toe. Een interessante en uitdagende clinic!

Tarieven

Voor de lesdagen en workshops gelden er speciale tarieven. Moet ik bijvoorbeeld een accommodatie afhuren dan zullen de kosten hoger uitvallen dan wanneer hier geen kosten voor berekend worden. Neem contact op met wat jullie graag zouden willen, met hoeveel personen jullie ongeveer zijn, mogen er ook mensen van buitenaf komen? En wat de locatie is? Aan de hand van die informatie zal ik een totaal bedrag berekenen.