Ervaringen / Reviews

Heb jij gebruik gemaakt van mijn diensten?
Dan zou ik het leuk vinden als je hier een berichtje achter laat. Zo kunnen andere mensen lezen hoe je het ervaren hebt.

Het is mogelijk om een review achter te laten via

Of door middel van ons eigen gastenboek:

Plaats hier je beoordeling over Mishpa of PaardenTaxi Friesland

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je bericht wordt eerst beoordeeld voordat deze geplaatst word vanwege de grote hoeveelheid spam.

Bedankt voor je beoordeling en tot ziens!
36 berichten.
Elisa
Een super fijne grondwerkles gehad bij Mieke! Ontzettend veel geleerd en met nieuwe aanknopingspunten weer verder gegaan met het werken vanaf de grond!
Harmke
Vandaag super fijne eerste grondwerk les gehad. Duidelijke uitleg over wat de bedoeling was en wat ik moet doen om leider te worden over mijn alpha merrie. Ik dacht dat het nooit zou lukken en daarom ook zo verbaasd wat we in een dik half uur bereikt hebben. Ze ziet wat er misgaat, maar vooral hoe ik het op kan lossen. De handigheid met een leadrope moet nog komen, maar we hebben een goed begin gemaakt vandaag. Bedankt Mieke
Dag Mieke, Graag willen we je hartelijk bedanken voor het vervoer van ons paard naar concours. We hebben de samenwerking met jou als zeer positief ervaren. Met vriendelijke groet, Henriรซtte
Michelle
Mieke ingehuurd om mijn 2,5 jarige hengst naar de kliniek te brengen voor zijn castratie. Kan niet anders zeggen dan Super! Ze was er op tijd, zodat we rustig konden laden (hij is niet veel gewend en staat in de opfok), rustige rit naar de kliniek en bij ophalen weer alle tijd en een fijne rit terug naar de opfok. Salvador vind de dierenarts waarschijnlijk niet meer zo leuk, maar met de trailer geen nare ervaring of problemen! Dank je wel Mieke! Straks de rit van Burdaard naar Aalsmeer, ook door Mieke.
Tieneke
Mijn merrie Olli H (19 jaar) is met grondwerk super relaxed, loopt als een hondje achter mij aan, los longeren geen enkel probleem. Maar onder zadel: rodeo.... al van verschillende mensen les gehad, maar nooit echt grip op Olli kunnen krijgen. Nu dus de hulp van Mieke (ooit ergens een artikel over haar gelezen, dat mij wel aansprak) gevraagd. Eerst rustig in stap door de bak, dan kon zij het paard observeren en de lessen daar op aanpassen! Het paard staat dus centraal. Ik vind dit echt een super benadering. Olli dacht daar anders over en ging weer lekker haar eigen gang (turbo aan). Maar met advies van Mieke kon ik haar toch wel redelijk in bedwang houden. Ik heb er wel verrouwen in dat het met de gekozen aanpak goed komt.
deborah kootstra
Mieke heeft ons geholpen bij het trailer laden van ons paard die namelijk niet op de trailer wilde/durfde. Binnen een uur stond ons Orlando rustig op de trailer, na 30 keer in en uit de trailer zag hij dit als een leuk spelletje. Er was totaal geen tijdsdruk . Ze heeft ons super geholpen en veel handige tips meegegeven waar wij zeker mee aan de slag gaan. Mieke bedankt en als we jou hulp weer nodig hebben met het een of ander weten we jou te vinden. Wij zijn erg tevreden.
Moniek
Gister een veulen vervoerd. Veulen heeft nog nooit wat met een trailer te maken gehad. Ze heeft ons super geholpen na veel geduld is het gelukt. Met het rijden gaat ze ook heel rustig er mee om. Tussen door gestopt om te kijken. Thuis aan gekomen ook daar geholpen. Mieke is echt super. Heel erg bedankt voor de prettige rit.
Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van je Centered Riding level 1 instructeurs certificaat. Naast professional met paarden ben je nu ook professional op het gebied van houding en zit van de ruiter en kun nog beter combinaties begeleiden. succes met je bedrijf. Margreet
V. Veltman
Wij hebben een Fries met problemen wat betreft het recht lopen. Mieke hebben we gevraagd om met ons paard aan het werk te gaan. Nu na ongeveer 6 weken is het zo voortreffelijk vooruit gegaan met ons paard. Mieke ging en gaat nog twee keer in de week met hem aan de gang met het recht richten van het dier. Dit doet ze aan de hand, zonder dwang en met respect naar het paard toe. Geweldig wat Mieke voorelkaar krijgt!!
Marloes Ernst
Recent heeft Mieke voor mij een 4-jarige Arabisch Volbloed vervoerd. Dit heeft ze zeer kundig gedaan. Ze heeft een goede, rustige grondhouding en handelde vanuit die rust. Ze gaf duidelijke aanwijzingen en ondersteuning voor mij bij het laden, waardoor paard in kwestie eigenlijk zonder moeilijk te doen zo de trailer op liep. Ze rijd enorm rustig en goed doordacht, waardoor de rit zelf ook voor het paard zo stressvrij als mogelijk verliep. Ook met het uitladen weer in alle rust mij en het paard begeleid, ze bleef nog even om te kijken of alles op de nieuwe stal goed liep voordat ze vertrok. Ik ben zeer te spreken over haar aanpak, en ik verwacht dat mijn paard er ook een goede ervaring aan over heeft gehouden. Zeker een aanrader!!!
Kim
Mieke is langs gekomen omdat mijn 4 jarige de vorige keer op de trailer een groot drama heeft gemaakt. Ze heeft zich de hele tijd keurig gehouden en het voor elkaar gekregen dat mijn paard nu weer met alle mak de trailer op wil! Helemaal top en blij, echt een aanrader!!
Christina
Lieve aardige meid die lekker rustig rijd met de trailer en echt engelen geduld en begrip voor jou en je dier ze neemt ook echt de tijd voor topper!
Almas,
Goeie en aardige meid. Als je iets niet snapt legt ze het nog gerust eens uit, heel vriendelijk en eerlijk! Kortom, een goeie instructeur en Mieke kan je met veel helpen!
saskia en kaylee
Vandaag zijn onze paarden (En wij ) ) ) vanuit de Achterhoek verhuisd naar Wolvega in Friesland .. Omdat 1 van onze paarden altijd onrustig is in de trailer hebben we mieke in geschakeld voor het vervoer. . En we zijn meer dan tevreden!! Het laden ging met erg veel rust en ze stonden vrij snel op de trailer.. Ook onderweg ging het perfect en dat mede dankzij het rustige rijden van Mieke .. We hebben er bijna de hele weg achter gereden en onze paarden stonden er relaxt bij.. Mieke dankjewel voor het fijne vervoer en de rust en tijd die je nam
Danique Meulenaar
Afgelopen vrijdag een houding en zit les gehad van Mieke Wind. Het werd erg rustig uitgelegd. Waardoor ik ook rustig bleef. Als ik iets niet snapte werd het nogmaals uit gelegd. Ik ben er erg tevreden over!
Tineke van der Hoek
Wij hebben nu 2 keer gebruikt gemaakt van de service van Mieke Wind, binnenkort voor de derde keer, en we zijn zeer tevreden! Mieke is erg rustig en rijdt zeer beheerst, waardoor onze paarden ook mooi rustig bleven. Zeker een aanrader! Ook voor paarden met een angst voor trailers.