Blog

Ik probeer regelmatig eens een blog te schrijven, vind je het leuk deze te lezen? Volg ons op facebook of google+  voor de nieuwe updates. Natuurlijk mag u ook regelmatig op deze pagina kijken, wie weet staat er een leuke nieuwe blog online!

De blogs gaan over mijn kijk op paarden, het trainen van de paarden en vooral ook over hoe jezelf te trainen om tot betere prestaties te komen. Als je namelijk wilt paardrijden is het paard zeker niet de enige belangrijke factor. Je wilt immers samen werken naar betere prestaties. Verbeter jezelf en verbeter je paard. Je zult versteld staan van je eigen kunnen, als je maar naar jezelf durft te kijken! Lesje proberen? Ga de uitdaging aan en neem contact op!

Paarden trainen is elk detail bekijken, het karakter en lichaam van paard en ruiter respecteren en vanuit daar kun je gaan trainen. Maar er is nooit een kant en klare oplossing voor een probleem. Probeer dingen te combineren zodat het bij jullie past. Het belangrijkste is om eens iemand mee te laten kijken. Ik probeer in mijn blogs te beschrijven hoe ik dingen op los, maar ga hier alsjeblieft niet zonder begeleiding mee aan de slag met je paard. Zorg eerst dat je zeker weet waar het probleem zit, en zoek daarbij passende begeleiding (van mij of van iemand anders!). Een oog die ernaast staat kan je altijd beter helpen dan welk boek, welke blog dan ook!

Veel leesplezier en mocht ik iets voor je kunnen betekenen, laat het me dan gerust weten! Vragen staat altijd vrij!

Blogs:

Een paard in balans zal beter presteren

Trailerladen, een vak apart? Welnee ook JIJ kunt dit leren!

Paardrijden en hulpmiddelen… zijn het nog wel hulp-middelen?

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.