Webdesign

Beste (beginnende) ondernemer,

Een goede vindbaarheid op het internet, het is van wezenlijk belang om in deze tijd te kunnen overleven.
Maar het budget is vaak een probleem. Professioneel een website laten maken, jeetje dat kost veel geld!

Ik maak, naast mijn paarden activiteiten, al vanaf jonge leeftijd graag websites. In de laatste jaren ben ik hier wat meer mee bezig gegaan, maar het blijft hobbymatig. Daarom kan ik u goede, betrouwbare websites aanbieden tegen een gunstige prijs.

De websites worden gemaakt met behulp van WordPress, de mogelijkheden zijn eindeloos en door het gemakkelijke concept kunt u de website ook zelf onderhouden. Mocht u dit liever overlaten aan iemand die er handiger mee is kan Mishpa dit voor u verzorgen.
De website wordt standaard voorzien van een goede SEO, een mobiele versie van uw website en uw website word aangemeld bij zoekmachines.
Naast het maken van de website, zorgt Mishpa ook standaard voor een bedrijfs-Facebookpagina, een Google+ account en een vermelding op Google maps.  Een combinatie van deze dingen zorgt voor een optimale vindbaarheid van uw website.

Uw website zal ondergebracht worden bij een betrouwbaar en zeer betaalbaar hosting bedrijf. De kosten hiervoor zijn jaarlijks €24,- (2015).

Naast een goede website is reclame maken uiteraard ook erg belangrijk. Bent u zelf niet zo bekend met de wereld op internet waarbij u (vaak gratis) reclame maken kunt voor uw website? En zou u het fijn vinden om daarbij hulp te krijgen of dit volledig uit handen te geven?

U kunt vrijblijvend via onderstaand formulier uw wensen opgeven en dan zult u een offerte ontvangen.