Trailer laad problemen?

Heeft u een trailer laad probleem?
En wilt u deze oplossen op een rustige manier?

Samen met Kensa, deze pittige dame wilde niet graag op de trailer. Wegspringen was haar "kunstje" vandaar het touwhalster

Samen met Kensa, deze pittige dame wilde niet graag op de trailer. Wegspringen was haar “kunstje” vandaar het touwhalster

Door onze jarenlange ervaring in het vervoeren van paarden hebben wij natuurlijk ook de nodige paarden gezien die de trailer liever zien gaan dan komen. Sommige reageren uit angst, uit dominantie of ze hebben “gewoon geen zin”. Er zijn veel verschillende redenen waarom een paard de trailer niet ziet zitten, en daarom ook verschillende manieren om de dingen op te lossen.

Wilt u weten of ik u kan helpen? Ik geef nooit garanties omdat er zoveel verschillende problemen zijn. Het hangt ook zeker van uw eigen inzet af of de training gaat slagen. Het is geen pasklaar antwoord waarbij het paard met een vingerknip ineens van alles gaat doen.
Er zijn vele manieren om het probleem op te lossen en daarom kan ik niet direct een pasklaar antwoord voor u maken bij beschrijving van uw probleem. De methode waar ik mee werk, is een mengeling van verschillende bestaande natural horsemanship methodes en daarmee absoluut geen quick fix methode, maar wel een methode met langdurig effect.

Hoeveel tijd neemt een trailer laad training?

Op een les trailer laden staat geen tijd. Hier heb ik bewust voor gekozen omdat het ene paard nu eenmaal wat meer tijd nodig heeft als het andere paard. Om de stress weg te houden, zet ik er geen tijd op. Maar mijn ervaring is wel dat langer dan ongeveer 2uur oefenen geen zin heeft omdat je dan het hoofd van het paard kwijt bent. Ze kunnen zich nog moeilijk concentreren. Maar uiteraard sluiten we het altijd goed af en krijgt u handvaten mee om verder mee te kunnen oefenen. Met of zonder trailer.

Deze grote 2jarige merrie moest alles nog leren. Samen met haar baasje durfde ze de stap aan!

Deze grote 2jarige merrie moest alles nog leren. Samen met haar baasje durfde ze de stap aan!

Eigen trailer? Niet persé nodig!


Voor de trailer laad workshop hoeft u niet zelf in het bezit te zijn van een trailer, deze kan ik voor u mee brengen. We oefenen dan met mijn 2 paardstrailer voorzien van tussenschot die evt verwijderd kan worden om later terug te zetten. De trailer is mooi ruim en licht van binnen. Wilt u graag gebruik maken van mijn trailer? Dat kan, maar geef het op voorhand wel even aan zodat ik hem mee kan brengen.

Voor wie geschikt?
De lessen die Mishpa geeft zijn altijd geschikt voor alle leeftijden. Ook kinderen zijn van harte welkom, mits het natuurlijk veilig blijft. En wel altijd onder begeleiding van de ouders/voogd.
Wat betreft de paarden en hun leeftijd. Deze trainingen zijn geschikt vanaf hun geboorte, samen met moeder, tot op oudere leeftijd.

Wilt u weer stressvrij en met plezier op pad?
Kosten:

De kosten voor de eerste training zijn €75,-.
Meestal is er aan 1 keer genoeg, maar in enkele gevallen, zeer ernstige problemen of traumatische ervaringen zijn meerdere trainingen nodig. Als er een vervolg les nodig is betaald u voor de vervolg les €55,-.

Denkt u dat uw probleem niet in 1 keer opgelost kan worden en wilt u graag meerdere trainingen in 1 keer afnemen? Dat kan. Voor een pakket van 3 trainingen betaald u geen €185,- maar €165,-. U betaald deze vooraf en er is geen restitutie mogelijk als blijkt dat deze niet nodig waren.

Reiskosten:
Heeft u uw eigen trailer? Dan zijn de reiskosten €0,19 per gereden km vanaf postcode 9132 EJ Engwierum.
Wilt u gebruik maken van de trailer van Mishpa? Dan zijn de reiskosten €0,25 per gereden km vanaf postcode 9132 EJ Engwierum

Wilt u graag meer informatie? Of met uw trailer laad probleem aan de slag?
Vul onderstaand formulier in.
Indien u niet binnen 48uur antwoord heeft ontvangen, bekijkt u dan even de map ongewenste mail, of spam. Het kan voorkomen dat de mail daarin verdwijnt. Mijn excuses voor het ongemak.