Tarieven 2020

Paardenvervoer:

De tarieven voor het vervoeren van uw paard zijn opgebouwd uit verschillende stukjes. Dit om het betaalbaar te houden voor u. Het starttarief word gerekend om de trailer aan te koppelen en de tijd die gebruikt word voor het laden van uw paard en uw spullen. De voorrijkosten zijn voor de kilometers die ik rijd naar uw stal, met een lege trailer. Deze kosten zijn lager per gereden kilometer omdat de trailer minder zwaar is en de auto daarmee dus minder verbruikt.
Dan zijn er nog de vervoerskosten. Dit zijn de kosten voor de kilometers dat uw paard daadwerkelijk op de trailer staat.
De opbouw klinkt een beetje ingewikkeld, maar op deze manier kan ik u de meest betaalbare prijs bieden. U kunt zelf een indicatie berekening maken, maar de uiteindelijke prijs zal worden afgesproken met u per e-mail en deze dient ook bevestigd te worden.

Starttarief:
– Onder de 100km voor-rij-km: €30,-
– Tussen de 100 en 200km voor-rij-km: €45,-
– Boven de 200km voor-rij-km: €65,-

Voorrijkosten: €0,25/km
Vervoerskosten:
– 1 pony/paard: €0,85/km
– 2 pony’s/paarden: €0,95/km

Deze tarieven zijn incl BTW. U kunt met deze prijzen alvast een indicatie berekenen wat het u gaat kosten voor uw reis. Mocht u de rit willen bespreken dan krijgt u per e-mail altijd een bevestiging met de kosten van de reis, zodat het duidelijk is hoeveel u betaald. De kosten zoals vermeld in de e-mail zijn dan ook bindend.
Door onvoorziene omstandigheden (zoals wegomleggingen bijv) kan het zijn dat het daadwerkelijk te betalen bedrag iets anders is dan het bedrag wat we per e-mail hebben afgesproken. Dit komt eigenlijk zelden voor, omdat dit vaak niet meer is dan een enkele kilometer.

Wedstrijden:
– Geen starttarief
– Voorrijkosten: €0,25/km vanaf Engwierum tot aan uw stal en vanaf uw stal tot Engwierum
– Vervoerskosten: €0,75/km van uw stal naar wedstrijdlocatie en terug naar uw stal
– Wachtgeld: €7,50/uur. Deze kosten gelden alleen op het wedstrijdterrein.
Natuurlijk is het mogelijk om te groomen op het wedstrijd terrein. (gratis inbegrepen)
Ook is het mogelijk om uw paard vooraf in te vlechten (€5,-).

Rijlessen:

Eenmalige rijles (bijv houding en zit, bij gedragsproblemen, of proefgericht rijden) : €30,- voor 1uur privé les.
Meerdere combinaties in de bak tegelijkertijd: 17,50 per uur per combinatie (max 3 combinaties)

Privéles: 45/60min €30,-  ~ 10-lessenkaart €280,-  ; Half uur €17,50 ~ 10-lessenkaart €160,-
Les met 2, max 3 paarden: les van 1 uur €17.50 per combinatie

Reiskosten:
Bij meer dan 35km (retour reis) vanaf Engwierum, vraag ik een reiskostenvergoeding a €0,19 per gereden kilometer

Rijlessen zijn mogelijk bij u op stal.

Woont u wat verder weg en wilt u eens proberen om via video feedback, of live met een video verbinding een les te volgen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Trailerladen:

De kosten voor de eerste training zijn €75,-. De eerste training duurt gemiddeld 2-3u
Meestal is er aan 1 keer genoeg (omdat u vaak huiswerk mee krijgt en ik u geen trucjes leer maar een passende oplossing), In enkele gevallen, zeer ernstige problemen of traumatische ervaringen zijn meerdere trainingen nodig. Als er een vervolg les nodig is betaald u voor de vervolg les €55,-. Deze zal ongeveer 1,5u duren.

Denkt u dat uw probleem niet in 1 keer opgelost kan worden en wilt u graag meerdere trainingen in 1 keer afnemen? Dat kan. Voor een pakket van 3 trainingen betaald u geen €185,- maar €165,-. U betaald deze vooraf en er is geen restitutie mogelijk als blijkt dat deze niet nodig waren.

Reiskosten:
Heeft u uw eigen trailer? Dan zijn de reiskosten €0,19 per gereden km vanaf postcode 9132 EJ Engwierum.
Wilt u gebruik maken van de trailer van Mishpa? Dan zijn de reiskosten €0,25 per gereden km vanaf postcode 9132 EJ Engwierum

Na een trailer training is het altijd mogelijk om via video feedback nog tips en tricks te krijgen. Als uit het ingestuurde filmpje blijkt dat ik u niet kan helpen via whatsapp dan plannen we uiteraard een nieuwe afspraak in op korte termijn. Voor kleine problemen via video feedback zijn hier geen extra kosten aan verbonden.