Springles – De basis

Naast dressuur, houding zit en balans en grondwerklessen vind ik het ook érg leuk om voor de afwisseling springlessen of cavaletti lessen te mogen geven. Het is wat mij betreft ook een controle middel of je je basis inderdaad écht voor elkaar hebt, maar ook een hele leuke, nuttige afwisseling voor paard en ruiter.

Ook in de springlessen ben ik erg bezig met een functionele houding, balans van paard en ruiter en vooral controle.

Ik vind basis lessen altijd zo denigrerend klinken, maar ik denk juist dat ik hier een hele leuke uitdagende training van kan maken. Juist door creatieve lijnen uit te zetten, is de hoogte van veel minder groot belang. Maar wil je dat juist wel graag is het natuurlijk geen probleem om de staanders te verhogen.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op!
Wil jij jezelf en je paard aanmelden? Plan dan eenvoudig zelf een afspraak in.