Recensies / reviews

DSC_4225 copy.jpg-for-web-normalWilt u graag recensies lezen van Mishpa?
Of zelf een recensie / review / beoordeling schrijven? Dat zou ik erg leuk vinden. Bedankt voor t invullen.

– Viaย google (maps)
Klik op “kaart” en dan kunt u rechts onderin een aantal sterren en een stukje tekst sturen.

– via onze facebookpagina

– via marktplaats

Of hieronder door een reactie achter te laten in ons gastenboek

plaats hier uw review/beoordeling

 
 
 
 
 
 
Uw emailadres zal niet worden gepubliceerd.
28 berichten.
V. Veltman schreef op 7 augustus 2015:
Wij hebben een Fries met problemen wat betreft het recht lopen.
Mieke hebben we gevraagd om met ons paard aan het werk te gaan.
Nu na ongeveer 6 weken is het zo voortreffelijk vooruit gegaan met ons paard.
Mieke ging en gaat nog twee keer in de week met hem aan de gang met het recht richten van het dier. Dit doet ze aan de hand, zonder dwang en met respect naar het paard toe.
Geweldig wat Mieke voorelkaar krijgt!!
Marloes Ernst schreef op 13 juli 2015:
Recent heeft Mieke voor mij een 4-jarige Arabisch Volbloed vervoerd. Dit heeft ze zeer kundig gedaan. Ze heeft een goede, rustige grondhouding en handelde vanuit die rust. Ze gaf duidelijke aanwijzingen en ondersteuning voor mij bij het laden, waardoor paard in kwestie eigenlijk zonder moeilijk te doen zo de trailer op liep. Ze rijd enorm rustig en goed doordacht, waardoor de rit zelf ook voor het paard zo stressvrij als mogelijk verliep. Ook met het uitladen weer in alle rust mij en het paard begeleid, ze bleef nog even om te kijken of alles op de nieuwe stal goed liep voordat ze vertrok. Ik ben zeer te spreken over haar aanpak, en ik verwacht dat mijn paard er ook een goede ervaring aan over heeft gehouden. Zeker een aanrader!!!
Kim schreef op 8 juli 2015:
Mieke is langs gekomen omdat mijn 4 jarige de vorige keer op de trailer een groot drama heeft gemaakt. Ze heeft zich de hele tijd keurig gehouden en het voor elkaar gekregen dat mijn paard nu weer met alle mak de trailer op wil! Helemaal top en blij, echt een aanrader!!
Christina schreef op 1 juli 2015:
Lieve aardige meid die lekker rustig rijd met de trailer en echt engelen geduld en begrip voor jou en je dier
ze neemt ook echt de tijd voor
topper!
Almas, schreef op 11 juni 2015:
Goeie en aardige meid.

Als je iets niet snapt legt ze het nog gerust eens uit, heel vriendelijk en eerlijk!

Kortom, een goeie instructeur en Mieke kan je met veel helpen!
saskia en kaylee schreef op 28 mei 2015:
Vandaag zijn onze paarden (En wij ) ) ) vanuit de Achterhoek verhuisd naar Wolvega in Friesland ..
Omdat 1 van onze paarden altijd onrustig is in de trailer hebben we mieke in geschakeld voor het vervoer. .
En we zijn meer dan tevreden!!
Het laden ging met erg veel rust en ze stonden vrij snel op de trailer..
Ook onderweg ging het perfect en dat mede dankzij het rustige rijden van Mieke ..
We hebben er bijna de hele weg achter gereden en onze paarden stonden er relaxt bij..
Mieke dankjewel voor het fijne vervoer en de rust en tijd die je nam
Danique Meulenaar schreef op 27 april 2015:
Afgelopen vrijdag een houding en zit les gehad van Mieke Wind. Het werd erg rustig uitgelegd. Waardoor ik ook rustig bleef. Als ik iets niet snapte werd het nogmaals uit gelegd. Ik ben er erg tevreden over!
Tineke van der Hoek schreef op 27 april 2015:
Wij hebben nu 2 keer gebruikt gemaakt van de service van Mieke Wind, binnenkort voor de derde keer, en we zijn zeer tevreden!
Mieke is erg rustig en rijdt zeer beheerst, waardoor onze paarden ook mooi rustig bleven.
Zeker een aanrader! Ook voor paarden met een angst voor trailers.