Recensies / reviews

DSC_4225 copy.jpg-for-web-normalWilt u graag recensies lezen van Mishpa?
Of zelf een recensie / review / beoordeling schrijven? Dat zou ik erg leuk vinden. Bedankt voor t invullen.

– Viaย google (maps)
Klik op “kaart” en dan kunt u rechts onderin een aantal sterren en een stukje tekst sturen.

– via onze facebookpagina

– via marktplaats

Of hieronder door een reactie achter te laten in ons gastenboek

plaats hier uw review/beoordeling

 
 
 
 
 
 
Uw emailadres zal niet worden gepubliceerd.
32 berichten.
Jolanda heeft geschreven op 24 oktober 2020:
Via een vriendin is Mieke op mijn pad gekomen.
Ik had het gevoel dat ik er met de traditionele manier van rijden niet verder kwam. Onbegrip en spanning tussen mijn merrie en mij alom.
Nu zijn we ongeveer een half jaar verder en heb ik het gevoel dat ik na 33 jaar rijden eindelijk pas echt leer rijden.
Ik snap mijn paard en nog beter, zij snapt mij.
Wij zijn beiden in balans. Ben er echt heel blij mee.
We zijn beiden verandert, dat is te voelen en te zien. Ik kan me geen betere beloning wensen.

Mieke, op naar nog veel meer lessen! Bedankt namens mij en Aรฏsha
Pietrik heeft geschreven op 16 oktober 2020:
Samen mijn nieuwe 5 jarige PRE ruim opgehaald uit Aalsmeer. Een lang ritje maar super gezellig gesproken samen. Een hele aardige mevrouw. Ook veel kennis over wat ze doet en de paarden. Zou haar dienst zeker aanraden! Ik ga deze paardentaxi in ieder geval vaker gebruiken.
Groet Pietrik
Ilona heeft geschreven op 2 juni 2020:
Mieke heeft mijn haflinger en mij geholpen met trailer laden. Sindsdien gaat het enorm goed! En ben nu zelfs voor het eerst helemaal alleen weg zonder hulp!
Anne heeft geschreven op 13 mei 2020:
Vandaag heeft Mishpa onze paarden vervoerd naar hun nieuwe onderkomen. Mijn Fries vond het allemaal best een beetje spannend maar ondanks dat kon ze het paard zonder problemen laden. Ze straalt rust en zelfvertrouwen uit. Ik heb mijn paard vol vertrouwen met haar meegegeven en zal haar zeker nogmaals inschakelen voor een leuke buiten rit oid.
Nicole Lindeman - Barreveld heeft geschreven op 9 februari 2019:
Alleen al het denken aan trailerladen gaf stress. Het rijden van onderlinge wedstrijden en leuke clinics hebben we hierdoor stopgezet. Ik heb Mieke ingeschakeld. Ik zag Mieke in de verte al aankomen met een pracht van een trailer, en daar ging mijn hartslag al weer omhoog stress niveau leventje 9๐Ÿ˜. Eerst rustig de situatie besproken, daarna het moment suprรชme. jaja na 7 minuten stond mijn redelijk eigenwijze tinker merrie zowaar op de trailer๐Ÿ˜ƒ
Tijdens het laden verteld Mieke uitgebreid hoe en waarom ze dingen doet, of juist NIET doet.

En dan, ja dan moest ik zelf aan de bak. Mieke was zeer duidelijk en rustig! Het was een super leuke en educatieve ochtend.


Ik ben Mieke erg dankbaar, ik kan nu trailerladen zonder stress, en krijg mijn eigenwijze merrie weer zonder problemen in de trailer.


Mieke nogmaals super bedankt! โค
almas heeft geschreven op 1 juni 2018:
mieke heeft mijn 2 jarige Haflinger die nog nooit op een trailer had gestaan keurig met beleid vervoerd. Met 5 min stond hij op de trailer met veel liefde en aandacht komt het goed, aldus met Mieke, ook de rit vanaf Peize 60 min ging rustig en keurig, als ik mijn Haflinger weer vervoerd moet hebben bel ik Mieke, ook het lesgeven doet ze super, ik zal haar zeker aanraden.

Thanks mieke!
Cynthia Mommers heeft geschreven op 27 mei 2018:
Mieke heeft in de afgelopen weken 2 verschillende trekpaard merries voor me opgehaald uit Duitsland.
Wij zagen het zelf niet zitten om met onbekende paarden zoveel kilometers in het buitenland te moeten rijden.

1 haalde ze op uit de Eiffel tijdens barre weersomstandigheden. Het paard was nog nooit op de trailer geweest en het was dus belangrijk dat die eerste ervaring een goede zou worden. En dat is geweldig goed gelukt. Het was een lange rit maar dankzij de kennis en ervaring van Mieke is alles soepel verlopen. Je kan merken dat ze een doorgewinterde chauffeur is.

Mede vanwege die goede ervaring heb ik er voor gekozen om de andere merrie, uit Hamburg, ook door Mieke op te laten halen.

Dit keer prachtig weer maar de verkeerssituatie was dramatisch (wegwerkzaamheden, file, asociale weggebruikers etc). Maar ook dit keer ging alles soepel en is Mieke nergens van onder de indruk. Dit bespaarde niet alleen het paard maar ook mij een hoop stress ๐Ÿ˜‰

Zoek je iemand die weet wat ze doet, een paardenmens in hart in nieren is en ook nog eens fijn in de omgang? Dan moet je absoluut bij Mieke zijn!!!
Beheerdersantwoord van: MiekeMishpa
Dankjewel voor je uitgebreide review en natuurlijk je vertrouwen!
Veel plezier met je prachtige, zowel van binnen als van buiten, merries en als ik nog eens iets kan betekenen voor je... Dan hoor ik t graag ๐Ÿ™‚
Renate heeft geschreven op 24 april 2018:
Mieke heeft mijn paard vervoerd naar Kliniek Wolvega. Hij vindt het nooit fijn om van zijn dames weg te gaan, maar Mieke is rustig gebleven en met praktische voorstellen van haar stond hij uiteindelijk toch op de trailer. Ook tijdens de 2 uur-durende onderzoeken had ik steun aan haar . Ik ben onder het indruk van haar gedegen kennis van het anatomie van het paard. Ik hoop om volgende keer weer van haar diensten gebruik mogen te maken (dan hopelijk voor een leuker reden). Nog ontzettend bedankt.
Karolien heeft geschreven op 10 april 2018:
Ik zag erg op tegen het laden en vervoeren van mijn jonge onervaren paard na een slechte ervaring met twee paarden in de trailer en een lekke band op de snelweg een paar jaar daarvoor ( goed afgelopen, niets gebeurd) dus besloot ik het vervoer uit handen te geven.
Mieke gebeld en zij kon eigenlijk direct op de dag die mij ook uitkwam. Mieke is heel rustig, heeft duidelijk veel ervaring en mijn jonge paard stond zo op de trailer zonder stress, gedoe of hulpmiddelen.
Aanrader om met haar in zee te gaan !
Caroline heeft geschreven op 8 april 2018:
Mieke heeft mijn paard Petertje naar zijn trainingsadres gebracht. Zowel het laden als de rit is superrustig verlopen, heel fijn, als het nodig is, maak ik zeker weer gebruik van haar diensten.
Marieke heeft geschreven op 7 april 2018:
Mieke eenmaal bij mijn paard gehad voor een trailerlaadtraining. Positief te spreken over haar! Mijn paard is geen makkie, en z'n intelligentie verbaasd me elke dag weer. Maar fijne tips&tricks gekregen en zag na een uur al goede resultaten! Zeker iets waarop we verder kunnen borduren! ๐Ÿ™‚
Simone heeft geschreven op 20 augustus 2017:
Trailer training gehad van Mieke. Eerste training kon ik haar na 2 uur al laden. 2e training hebben we nog verder gewerkt aan het zelfstandig laden, en zelfs dat kan ik nu! Ze werkt rustig en legt goed uit waarom je iets moet doen. Hierdoor nu een goede manier ontwikkelt om zelf mn paard te laden! Inmiddels kunnen we lekker genieten van de buitenritten. Ik ben tevreden!
Anna Boltjes heeft geschreven op 25 juli 2017:
Zins kort krijg ik les van Mieke. Ze geeft op een fijne en duidelijke manier les en zie ook al echt voor uitgang. Ben erg tevreden over de lessen een echte aanrader dus!
Anouk heeft geschreven op 21 juli 2017:
Na het niet goed klikken met ons eerste instructrice, terecht gekomen bij Mieke. Bij haar super voor uit gegaan als combinatie die eerst door de bak vlogen! Inmiddels is ook mijn moeder weer gaan rijden met veel plezier dankzij Mieke haar lessen. Ze heeft veel geduld en legt ook goed uit waarom iets zo is of waarom je dat nou precies doet. Een echte aanrader!
Janneke heeft geschreven op 20 juli 2017:
Sinds een paar weken heb ik rijles van Mieke, en dit bevalt enorm goed. Ze helpt mij en mijn paard super op weg. Geeft goede tips en ziet precies waar onze problemen liggen. Ze geeft goede handvaten om deze problemen aan te pakken en op te lossen. Dus ik ben uiterst tevreden.
Alexandra heeft geschreven op 21 juli 2016:
Mieke heeft mij goed geholpen met trailerladen, waardoor mijn paard nog makkelijker de trailer op gaat en ik hem nu alleen kan laden. Aanrader!
Elisa heeft geschreven op 17 december 2015:
Een super fijne grondwerkles gehad bij Mieke! Ontzettend veel geleerd en met nieuwe aanknopingspunten weer verder gegaan met het werken vanaf de grond!
Harmke heeft geschreven op 9 november 2015:
Vandaag super fijne eerste grondwerk les gehad.
Duidelijke uitleg over wat de bedoeling was en wat ik moet doen om leider te worden over mijn alpha merrie.
Ik dacht dat het nooit zou lukken en daarom ook zo verbaasd wat we in een dik half uur bereikt hebben.
Ze ziet wat er misgaat, maar vooral hoe ik het op kan lossen.
De handigheid met een leadrope moet nog komen, maar we hebben een goed begin gemaakt vandaag.
Bedankt Mieke
Henriรซtte heeft geschreven op 8 november 2015:
Dag Mieke,

Graag willen we je hartelijk bedanken voor het vervoer van ons paard naar concours.
We hebben de samenwerking met jou als zeer positief ervaren.

Met vriendelijke groet,
Henriรซtte
Michelle heeft geschreven op 3 november 2015:
Mieke ingehuurd om mijn 2,5 jarige hengst naar de kliniek te brengen voor zijn castratie. Kan niet anders zeggen dan Super! Ze was er op tijd, zodat we rustig konden laden (hij is niet veel gewend en staat in de opfok), rustige rit naar de kliniek en bij ophalen weer alle tijd en een fijne rit terug naar de opfok. Salvador vind de dierenarts waarschijnlijk niet meer zo leuk, maar met de trailer geen nare ervaring of problemen! Dank je wel Mieke! Straks de rit van Burdaard naar Aalsmeer, ook door Mieke.