Open routes eind augustus en september

voor na mijn vakantie heb ik nog wat gaatjes over in de routes en ik zou die graag willen opvullen. Kan ik jou helpen?

22aug noord / zuid Oost Friesland / randje Groningen

1sept + 7sept drogeham / Drachten / burgum / marum / leek

Elke vrijdag rijd ik nog een route richting Groningen – Drenthe. Meestal in de regio tussen drachten – Norg en Groningen.

Er is ook op andere dagen nog ruimte om in te plannen. Zowel Trailerladen, lessen grondwerk en onder t zadel. Maar ook behandeling of behandeling + training. Behandeling kan een fysieke behandeling zijn met stress release technieken of met de biotensor energetisch werk of voeding / supplementen uitmeten

Hier vind je de openstaande routes in een overzicht lijst. Als je een account hebt kun je eenvoudig zelf een afspraak aanvragen.
Kom je er niet uit? Neem dan gerust even contact op.

Plaats een reactie