Hulp op afstand

Hulp op afstand…. Voor al je paardenproblemen. Op coaching niveau, rijden, houding en zit, trailerladen, grondwerk…
Bij wijze van test wil ik iets nieuws proberen. Ik loop al langer met dit idee rond en nu kwam ik net op facebook dezelfde uitvoering voorbij. Tijd om actie te ondernemen dus!

Je zoekt hulp, een andere kijk op je probleem of wedstrijd proef

Het is een grote stap om iemand te laten komen bij je op stal. Voor jezelf, omdat je immers al een hele fijne instructeur/trice hebt maar misschien ben je ook wel bang dat stalgenoten hierover hun mening klaar hebben. Het kan natuurlijk ook zijn dat je graag eens een andere kijk wilt, maar dat de afstand te groot is. Wat de reden ook is, onze wereld word steeds digitaler en waarom zouden we elkaar niet op afstand kunnen helpen met onze paardenproblemen?

Of je probleem nu gaat om grondwerk, lichaamstaal, een wedstrijdproef, je houding, de hulpen, een jong paard of een ouder paard, dressuur of springen. Ook trailer laden mag opgestuurd worden.

Wat moet je doen?

Het idee is om mij een filmpje te sturen van je probleem. Maak een filmpje waarop duidelijk te zien is wat er gebeurd en evt een beschrijving hoe je geprobeerd hebt om dit op te lossen. Ik ga dit filmpje bekijken en zal proberen om je met nieuwe tips te helpen dit probleem op te lossen.

Wat als je er niet uit komt met mijn oplossing?

Dat kan natuurlijk gebeuren, dat we elkaar niet goed begrijpen of dat het een té lastig probleem is om slechts via een filmpje op te lossen. Ik wil dan graag met je in gesprek gaan. Dit kan via de mail of telefonisch, maar het is ook mogelijk een afspraak te maken. De kosten van het beoordelen van het filmpje komen dan te vervallen, u betaalt dan enkel de afspraak.

Kosten?

Omdat dit in eerste instantie een test is om te kijken of het überhaupt mogelijk is om iemand te helpen aan de hand van een filmpje wil ik beginnen met de vraag: Wat heb jij hiervoor over?
Na het beoordelen van het filmpje, het verslag wat ik geschreven heb stuur ik je een open factuur. Je mag dus zelf het bedrag invullen wat jij hiervoor over hebt. Ik hoop natuurlijk dat als je er veel aan hebt je een gepast bedrag overmaakt. Om een idee te geven van mijn tarieven voor “normale” afspraken kun je kijken op de tarieven pagina.
Na 3 maanden ga ik evalueren of ik hiermee door kan en wil gaan. De tarieven zullen dan vastgelegd worden. Je hebt nog tot 1 mei 2018 de kans! Probeer het eens uit!

Wil jij het proberen?

Upload je filmpje via https://wetransfer.com/ of een andere website/cloud
Vul hieronder het formulier in
Meestal krijg je binnen 48u antwoord, soms kan het tot 5 werkdagen duren.