Agenda

Op deze agenda zijn natuurlijk niet alle bezigheden van Mishpa te zien, maar op deze pagina zet ik de afspraken die wat in de toekomst liggen zodat deze evt gecombineerd kunnen worden waardoor de reiskosten verdeeld kunnen worden. Dit geldt voor zowel lessen, als ritten met de paardentaxi. Het is ook mogelijk om beide te combineren als het maar in de omgeving ligt van wat aangegeven staat. Natuurlijk gaat alles wel in overleg. In principe krijg je gewoon privéles en staat je paard ook áltijd alleen op de trailer.

Twijfelt u eraan of u in aanmerking komt? Stuur dan vrijblijvend een bericht via de contact pagina. We kunnen altijd overleggen en wie weet past het. Of wilt u zelf een les, rit, workshops, training aanvragen maar ziet u op tegen de reiskosten? Dan kunt u ook contact opnemen want ook voor u kan ik wellicht iets combineren!

De volgende dagen zijn nog vrij voor (2) wekelijkse/maandelijkse lessen:

Woensdag overdag en ‘s avonds nog enkele uren over. In de omgeving Groningen/Leek/Eelde/Sebaldeburen/Grijpskerk of omg Zuidhorn/Aduard/Hoogkerk. Ook op vrijdag.

Lessen op afspraak worden ook gemaakt in de regio Drogeham, Augustinusga, Surhuizum, Surhuisterveen en in de regio Holwerd, Hallum, Birdaard, Rinsumageest. Ook in de regio Dokkum, Damwoude is er nog ruimte voor lessen. De dagen worden per keer afgesproken in deze regio omdat ze met onregelmatige uren werken. Aansluiten kan dus bijna altijd wel.
Eerst volgende gepland op 5 juni 2020 en er is nog plaats in de regio Burdaard/Marrum. Wil je meedoen? Geef je op of vraag eerst om informatie

Eenmalig ingepland: 

In overleg is er op andere dagen ook veel mogelijk. Deze pagina wordt niet altijd netjes (waarvoor excuses) up-to-date gehouden dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden via onderstaand formulier of bel/whatsapp met 06 – 11 07 07 60