Agenda

Op deze agenda zijn natuurlijk niet alle bezigheden van Mishpa te zien, maar op deze pagina zet ik de afspraken die wat in de toekomst liggen zodat deze evt gecombineerd kunnen worden waardoor de reiskosten verdeeld kunnen worden. Dit geldt voor zowel lessen, als ritten met de paardentaxi. Het is ook mogelijk om beide te combineren als het maar in de omgeving ligt van wat aangegeven staat. Natuurlijk gaat alles wel in overleg. In principe krijg je gewoon privéles en staat je paard ook áltijd alleen op de trailer.

Twijfelt u eraan of u in aanmerking komt? Stuur dan vrijblijvend een bericht via de contact pagina. We kunnen altijd overleggen en wie weet past het. Of wilt u zelf een les, rit, workshops, training aanvragen maar ziet u op tegen de reiskosten? Dan kunt u ook contact opnemen want ook voor u kan ik wellicht iets combineren!

De volgende dagen zijn nog vrij voor (2) wekelijkse/maandelijkse lessen:

Dinsdag overdag nog enkele uren vrij voor rijlessen

Woensdag overdag en ‘s avonds nog enkele uren over. In de omgeving Groningen/Leek/Eelde/Sebaldeburen/Grijpskerk of omg Zuidhorn/Aduard/Hoogkerk géén reiskosten! Twijfel je of je in de buurt woont? Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen!  Het is mogelijk om te lessen in een binnenbak (tegen een kleine extra vergoeding van €5,- )

Vrijdag overdag nog enkele uren vrij.

Lessen op afspraak worden ook gemaakt in de regio Drogeham, Augustinusga, Surhuizum, Surhuisterveen en in de regio Holwerd, Hallum, Birdaard, Rinsumageest. Ook in de regio Dokkum, Damwoude is er nog ruimte voor lessen. De dagen worden per keer afgesproken in deze regio omdat ze met onregelmatige uren werken. Aansluiten kan dus bijna altijd wel.

De volgende lesdagen zijn gepland:

– Op een nader af te spreken dag wil ik ook lesdagen organiseren in Noordbergum, Buitenpost en Driesum. De locatie in Noordbergum heeft zowel een binnen als buiten piste. Hier kunnen de lessen dus altijd doorgaan, maar hier zijn wel extra kosten aan verbonden (€7,50 per persoon)
De locatie in Driesum bevat alleen een buitenbak, maar is een mooie bak om in te rijden. Hier worden in eerste instantie geen extra kosten voor berekend.

Lijkt het jou leuk om eens een privé les af te spreken? Geef je dan alvast op via de e-mail, en laat ook even weten welke dag/tijdstip voor jou uitkomt en welke locatie het beste zou zijn. Ik ga proberen om bij voldoende aanmelding wat te organiseren.
Deze lessen hebben overigens geen thema, jij mag aangeven waar je in “jou” uur aan wilt werken!

 

In overleg is er op andere dagen ook veel mogelijk. Deze pagina wordt niet altijd netjes (waarvoor excuses) up-to-date gehouden dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden via onderstaand formulier of bel/whatsapp met 06 – 11 07 07 60