Rijlessen

img919174069.jpeg-for-web-normal
Voor lessen met respect, ruimte, aanspanning en ontspanning van het paard en ruiter, de rechtgerichtheid van het paard en in balans mentaal en fysiek voor zowel ruiter als paard bent u bij Mishpa op het goede adres.
Of dit nu wedstrijdgericht is (ik mag ook tot Z niveau dressuur jureren) of juist recreatief? Het is zeer belangrijk dat uw paard zich goed in het lichaam voelt. Als uw paard zich goed voelt zal deze ook veel meer voor u willen doen.

Ik ben gediplomeerd instructrice. Heb de opleiding Centered Riding afgemaakt, en daarnaast vele andere cursussen gevolgd om zodoende meerdere bestaande methodes te kunnen combineren die voor mij werken en waar ik jullie graag mee kennis wil laten maken. U kunt denken in de richting van klassieke/academische dressuur, werken aan de hand, balans in ruiter en paard zowel mentaal als fysiek.

Ik geef voornamelijk privé lessen, maar groepslessen kunnen ook verzorgd worden.
De lessen kunnen bij u thuis/op stal worden gereden. Ook is het mogelijk om op onze locatie te komen, of een binnenbak te huren in de omgeving Groningen.

De volgende lessen zijn mogelijk:
Natuurlijk kan het ook een combinatie worden
en wordt er in de dressuur en springlessen ook aan houding en zit gewerkt.
* Dressuur
* Springen
*Houding, zit en Balans
* Grondwerk
* Longeren
* Bij problemen in gedrag
* Bij lichamelijke problemen, zonder echte medische oorzaak.
* Begeleiding bij het zadelmak maken, doorrijden en heropvoeden op een respectvolle manier.

Friese ruin gymnastiseren

Friese ruin gymnastiseren

 

Ook jonge paarden, die alles nog moeten leren zijn natuurlijk welkom en paarden zonder problemen. Want het is niet altijd nodig om eerst tegen problemen aan te lopen voordat je op zoek gaat naar een geschikte coach om jullie verder te helpen.

 

 

 

Het kan voorkomen dat er in samenspraak met u gekozen zal worden voor werken aan de hand, ipv onder het zadel om sommige dingen net even wat beter te kunnen bevestigen, of lichte problemen te kunnen oplossen voordat ze erger worden.

Ik geef niet volgens een speciale methode les, maar door veel te kijken, te leren, mee te doen aan cursussen en clinics, en vooral te luisteren en te kijken naar paardengedrag heb ik van allerlei methodes een combinatie gemaakt die voor mij erg goed werkt. Omdat ik ook veel gewerkt heb met paarden die mishandeld zijn, gedragsproblemen hebben, of gewoonweg niet zo graag luisteren, heb ik hier ruime ervaring mee en kan ik hier goed mee omgaan. Met vooral rust en ruimte, bereik je meer dan met dwang. Vanuit dat oogpunt werk ik dan ook het liefst met paarden. En dat is ook de voornaamste reden waarom ik geen ORUN cursus gevolgd heb, maar wel allerlei andere cursussen gedaan heb.

Aan de longeerlijn

Aan de longeerlijn

In mijn lessen staat het welzijn, de gesteldheid, de balans van zowel ruiter als paard centraal. Ik vind het erg belangrijk om alles op elkaar af te stemmen om zo samen tot een top combinatie te komen.

 

AlmasRolando

Tarieven

Privéles: les van 45-60min: €25,-
Les van een half uur €15,-
Een 10 lessenkaart á 45-60min €240,- en
voor een half uur €150,-
Les met 2/3 paarden: les van 1 uur €17.50 per paard ;
Bij meer dan 35km (retour reis) vanaf Engwierum, vraag ik een reiskostenvergoeding a €0,19 per gereden kilometer

 

Het is ook mogelijk een 10 lessen kaart te bestellen. Deze kunt u in 1 keer overmaken waardoor u niet elke les hoeft te denken aan contant geld.

 

 

 

Meer informatie?
Vult u voor meer informatie onderstaand formulier in. Ik zal u zo spoedig mogelijk een bericht terug sturen.
Indien u niet binnen 48uur antwoord heeft ontvangen, bekijkt u dan even de map ongewenste mail, of spam. Het kan voorkomen dat de mail daarin verdwijnt. Mijn excuses voor het ongemak.