Workshop fotografie

0002.jpg-for-web-smallVoor wie is deze workshop?
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die graag beter het fotograferen wil leren.
Wil jij graag je kinderen mooi op de foto, je huisdier, je paard, de omgeving? Maar lukt het elke keer net niet zoals je het graag wilt?
Ik ben een professionele fotografe die regelmatig fotoreportages maakt van paarden en andere (huis) dieren.Omdat het niet voor iedereen betaalbaar is om regelmatig een professionele fotograaf te laten langskomen, om de vorderingen van uw paard bij te houden, wil ik u een kleine cursus aanbieden zodat u voortaan zelf uw mooiste foto’s kunt maken!

_DSC5394 copy.jpg-for-web-normalWat gaan we doen?
In deze workshop ga ik u leren hoe u het beste uw gewenste onderwerp op de foto zetten kunt, simpel met uw eigen camera. We gaan samen op pad om enkele uren mooie foto’s te gaan maken. Ik zal u hierbij helpen door tips te geven over de standpunten, de zon e.d. Mocht u zelf niet in het bezit zijn van een spiegelreflex camera, dan is het mogelijk om mijn camera te lenen om mee te oefenen.
Na het maken van de foto’s gaan we thuis, achter de pc aan het werk met de gemaakte foto’s. We bespreken dan samen welke foto’s je geslaagd vind, en welke niet. Deze foto’s zullen we samen bespreken en enkele nabewerken zodat ik u hier tips over kan geven.

Hoelang zijn we bezig en wat zijn de kosten?
We gaan eerst op t gemakje de foto’s bekijken die je zelf geselecteerd hebt, foto’s die je in het verleden gemaakt hebt. Ik zal dan een stukje theorie uitleggen en de opties van de camera. Daarna gaan we naar ons “oefenmodel” om de geleerde theorie in praktijk te brengen. We blijven net zolang proberen tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna zullen we thuis de foto’s nog nabespreken en nabewerken. Dit gaat in totaal ongeveer een uur 4/5 duren.
De kosten zijn 60 euro.

Wilt u een cursus doen en uw paard beter leren fotograferen? Of gewoon meer informatie?
Neem dan contact op via info@mishpa.nlvoorfoto