Mensen & Kinderen

img919176813.jpeg-for-web-normal

 

Een mooie foto van uw kind(eren)? Maar liever niet stijfjes in een studio?
Ik fotografeer uw kind in een natuurlijk omgeving, lekker buitenspelend (eventueel met broertjes en zusjes erbij). Een mooie spontane fotoreportage!

Met reportages van mensen heb ik niet veel ervaring, maar omdat ik het erg leuk vind bied ik de reportages aan tegen gereduceerd tarief. Een mooie fotoreportage voor weinig geld!

0007.jpg-for-web-normal

 

 

 

De reportages worden buiten gehouden, denk aan bijv. een natuurgebied, of een plaats met een rustige achtergrond. Gewoon een mooie, rustige omgeving. Want hoe meer drukke dingen, als auto’s, gebouwen, andere mensen, er op de foto komen hoe slordiger het plaatje lijkt.


Ik hou ervan om spontane fotoreportages te maken,
dus ik geef weinig aanwijzingen om geforceerde foto’s te voorkomen. Met kinderen is het erg belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen bij mij. Ik ben geen fotograaf die zegt dat ze netjes moeten zitten of staan, ik heb juist graag dat ze lekker gaan spelen, ravotten en daar komen de meest mooie en spontane foto’s uit. Kies voor de reportage van uw kind dan ook een stuk bos (met bijv. omgevallen bomen) of een speeltuin uit in een rustige omgeving. Plezier voor de kinderen gegarandeerd, en de mooiste spontane foto’s voor u.

Kosten:
U heeft al een mooie fotoreportage van uw kinderen voor €20,- . Dit is excl reiskosten, en evt. nabestellingen.
U krijgt hierbij alle foto’s op verkleind formaat, voorzien van een copyright (in de hoek) via de website toegestuurd.
Voor informatie over de tarieven van nabestellingen (afdrukken, fotoboeken, kalenders e.d.) bekijkt u de pagina Tarieven.