Dierenfotografie

collage3.png-for-web-largeU kent vast het probleem. Uw dier staat mooi te kijken naar iets, u pakt uw camera en u bent telaat voor net dat ene mooie moment. Of u weet niet goed hoe u uw dier het beste op de foto kunt zetten, maar wilt wel erg graag een mooi foto aan de muur bijvoorbeeld?
Dan helpen wij u graag verder.

DSC_7421.jpg-for-web-normalOf het nou gaat om reportages voor grote dieren, zoals paarden. Of juist om kleinere huisdieren, zoals honden ,katten, konijnen, hamsters, reptielen. We schenken alle aandacht aan uw dier, en of de reportage nu 1 uur duurt, of 5 uur. Ik neem alle tijd om uw dier mooi op de foto te zetten en blijf ten alle tijde rustig. Daarom is het zeer belangrijk dat u ook alle tijd heeft. Als u begint te haasten omdat u een afspraak heeft, dan geeft u dat over op uw dier en zal de reportage mislukken. Zorg voor de reportage altijd dat uw dier mooi schoon is, de oogjes, de vacht. Anders kan dat de foto’s behoorlijk verpesten en dat willen we natuurlijk niet.


De reportages van de honden en paarden worden het liefst buiten gehouden. In een mooie rustige omgeving, waar er weinig storende objecten zijn. Denk aan huizen, een drukke autoweg. Bijvoorbeeld de hei, of het strand, het bos. Als de achtergrond namelijk te druk is, dan leid het heel erg af van het dier zelf, en dat willen we toch niet bij een mooie uitvergroting aan de muur.

Kosten:
U heeft al een mooie fotoreportage van uw dier voor €30,- . Dit is excl reiskosten, en evt. nabestellingen.
U krijgt hierbij alle foto’s op verkleind formaat, voorzien van een copyright (in de hoek) via de website toegestuurd.
Voor informatie over de tarieven van nabestellingen (afdrukken, fotoboeken, kalenders e.d.) bekijkt u de pagina Tarieven.
collage4.png-for-web-large