Bruiloft

_DSC1499 copy.jpg-for-web-normalUw trouwdag is een bijzondere dag. Een dag die u wilt delen met mensen die u liefhebt, een dag die u later nog kunt terugkijken, en laten zien aan de mensen die er niet bij waren, of om herinneringen op te halen.

Bij elke bruiloft hoort eigenlijk een fotograaf. Juist omdat deze dag niet overgedaan kan worden is het zo belangrijk dat alle momenten, de leuke momenten, de mooiste momenten, maar ook de emotionele momenten goed worden vastgelegd.

Ik heb in 2009 enkele oefenreportages gedaan op bruiloften en vind dit erg leuk om te doen. Ik heb op dit moment nog niet zo heel erg veel ervaring, daarom zijn mijn reportages goedkoper dan andere fotografen. De reden is dat ik nog moet oefenen en geen absolute garantie kan geven tot 100% resultaat. Ik zoek daarom ook stellen die gaan trouwen en waar ik nog wat oefenen mag! Voor mij is het geen probleem als er dan meerdere fotografen aanwezig zijn.

_DSC1533 copy.jpg-for-web-small

 

 

Kosten:
Het fotograferen van uw bruiloft is gratis. Dit omdat ik nog moet oefenen. Wel moeten de reiskosten vergoed worden á €0,19 per gereden kilometer vanaf Engwierum. DSC_4985.jpg-for-web-small
U krijgt hierbij alle foto’s op verkleind formaat, voorzien van een copyright (in de hoek) via de website toegestuurd.
Voor informatie over de tarieven van nabestellingen (afdrukken, fotoboeken, kalenders e.d.) bekijkt u de pagina Tarieven.

Voor meer informatie, of het aanvragen van een vrijblijvend gesprek gelieve even een e-mail te sturen naar info@mishpa.nl