Recensies / reviews

DSC_4225 copy.jpg-for-web-normalWilt u graag recensies lezen van Mishpa?
Of zelf een recensie / review / beoordeling schrijven? Dat zou ik erg leuk vinden. Bedankt voor t invullen.

– Viaย google (maps)
Klik op “kaart” en dan kunt u rechts onderin een aantal sterren en een stukje tekst sturen.

– via onze facebookpagina

– via marktplaats

Of hieronder door een reactie achter te laten in ons gastenboek

plaats hier uw review/beoordeling

 
 
 
 
 
 
Uw emailadres zal niet worden gepubliceerd.
23 berichten.
Caroline schreef op 8 april 2018:
Mieke heeft mijn paard Petertje naar zijn trainingsadres gebracht. Zowel het laden als de rit is superrustig verlopen, heel fijn, als het nodig is, maak ik zeker weer gebruik van haar diensten.
Marieke schreef op 7 april 2018:
Mieke eenmaal bij mijn paard gehad voor een trailerlaadtraining. Positief te spreken over haar! Mijn paard is geen makkie, en z'n intelligentie verbaasd me elke dag weer. Maar fijne tips&tricks gekregen en zag na een uur al goede resultaten! Zeker iets waarop we verder kunnen borduren! ๐Ÿ™‚
Simone schreef op 20 augustus 2017:
Trailer training gehad van Mieke. Eerste training kon ik haar na 2 uur al laden. 2e training hebben we nog verder gewerkt aan het zelfstandig laden, en zelfs dat kan ik nu! Ze werkt rustig en legt goed uit waarom je iets moet doen. Hierdoor nu een goede manier ontwikkelt om zelf mn paard te laden! Inmiddels kunnen we lekker genieten van de buitenritten. Ik ben tevreden!
Anna Boltjes schreef op 25 juli 2017:
Zins kort krijg ik les van Mieke. Ze geeft op een fijne en duidelijke manier les en zie ook al echt voor uitgang. Ben erg tevreden over de lessen een echte aanrader dus!
Anouk schreef op 21 juli 2017:
Na het niet goed klikken met ons eerste instructrice, terecht gekomen bij Mieke. Bij haar super voor uit gegaan als combinatie die eerst door de bak vlogen! Inmiddels is ook mijn moeder weer gaan rijden met veel plezier dankzij Mieke haar lessen. Ze heeft veel geduld en legt ook goed uit waarom iets zo is of waarom je dat nou precies doet. Een echte aanrader!
Janneke schreef op 20 juli 2017:
Sinds een paar weken heb ik rijles van Mieke, en dit bevalt enorm goed. Ze helpt mij en mijn paard super op weg. Geeft goede tips en ziet precies waar onze problemen liggen. Ze geeft goede handvaten om deze problemen aan te pakken en op te lossen. Dus ik ben uiterst tevreden.
Alexandra schreef op 21 juli 2016:
Mieke heeft mij goed geholpen met trailerladen, waardoor mijn paard nog makkelijker de trailer op gaat en ik hem nu alleen kan laden. Aanrader!
Elisa schreef op 17 december 2015:
Een super fijne grondwerkles gehad bij Mieke! Ontzettend veel geleerd en met nieuwe aanknopingspunten weer verder gegaan met het werken vanaf de grond!
Harmke schreef op 9 november 2015:
Vandaag super fijne eerste grondwerk les gehad.
Duidelijke uitleg over wat de bedoeling was en wat ik moet doen om leider te worden over mijn alpha merrie.
Ik dacht dat het nooit zou lukken en daarom ook zo verbaasd wat we in een dik half uur bereikt hebben.
Ze ziet wat er misgaat, maar vooral hoe ik het op kan lossen.
De handigheid met een leadrope moet nog komen, maar we hebben een goed begin gemaakt vandaag.
Bedankt Mieke
Henriรซtte schreef op 8 november 2015:
Dag Mieke,

Graag willen we je hartelijk bedanken voor het vervoer van ons paard naar concours.
We hebben de samenwerking met jou als zeer positief ervaren.

Met vriendelijke groet,
Henriรซtte
Michelle schreef op 3 november 2015:
Mieke ingehuurd om mijn 2,5 jarige hengst naar de kliniek te brengen voor zijn castratie. Kan niet anders zeggen dan Super! Ze was er op tijd, zodat we rustig konden laden (hij is niet veel gewend en staat in de opfok), rustige rit naar de kliniek en bij ophalen weer alle tijd en een fijne rit terug naar de opfok. Salvador vind de dierenarts waarschijnlijk niet meer zo leuk, maar met de trailer geen nare ervaring of problemen! Dank je wel Mieke! Straks de rit van Burdaard naar Aalsmeer, ook door Mieke.
Tieneke schreef op 3 november 2015:
Mijn merrie Olli H (19 jaar) is met grondwerk super relaxed, loopt als een hondje achter mij aan, los longeren geen enkel probleem. Maar onder zadel: rodeo.... al van verschillende mensen les gehad, maar nooit echt grip op Olli kunnen krijgen.
Nu dus de hulp van Mieke (ooit ergens een artikel over haar gelezen, dat mij wel aansprak) gevraagd.
Eerst rustig in stap door de bak, dan kon zij het paard observeren en de lessen daar op aanpassen! Het paard staat dus centraal. Ik vind dit echt een super benadering.
Olli dacht daar anders over en ging weer lekker haar eigen gang (turbo aan). Maar met advies van Mieke kon ik haar toch wel redelijk in bedwang houden.
Ik heb er wel verrouwen in dat het met de gekozen aanpak goed komt.
deborah kootstra schreef op 2 november 2015:
Mieke heeft ons geholpen bij het trailer laden van ons paard die namelijk niet op de trailer wilde/durfde. Binnen een uur stond ons Orlando rustig op de trailer, na 30 keer in en uit de trailer zag hij dit als een leuk spelletje. Er was totaal geen tijdsdruk . Ze heeft ons super geholpen en veel handige tips meegegeven waar wij zeker mee aan de slag gaan. Mieke bedankt en als we jou hulp weer nodig hebben met het een of ander weten we jou te vinden. Wij zijn erg tevreden.
Moniek schreef op 1 november 2015:
Gister een veulen vervoerd.
Veulen heeft nog nooit wat met een trailer te maken gehad.
Ze heeft ons super geholpen na veel geduld is het gelukt.
Met het rijden gaat ze ook heel rustig er mee om.
Tussen door gestopt om te kijken.
Thuis aan gekomen ook daar geholpen.
Mieke is echt super.
Heel erg bedankt voor de prettige rit.
Margreet Bouwmeester schreef op 21 oktober 2015:
Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van je Centered Riding level 1 instructeurs certificaat. Naast professional met paarden ben je nu ook professional op het gebied van houding en zit van de ruiter en kun nog beter combinaties begeleiden. succes met je bedrijf. Margreet
V. Veltman schreef op 7 augustus 2015:
Wij hebben een Fries met problemen wat betreft het recht lopen.
Mieke hebben we gevraagd om met ons paard aan het werk te gaan.
Nu na ongeveer 6 weken is het zo voortreffelijk vooruit gegaan met ons paard.
Mieke ging en gaat nog twee keer in de week met hem aan de gang met het recht richten van het dier. Dit doet ze aan de hand, zonder dwang en met respect naar het paard toe.
Geweldig wat Mieke voorelkaar krijgt!!
Marloes Ernst schreef op 13 juli 2015:
Recent heeft Mieke voor mij een 4-jarige Arabisch Volbloed vervoerd. Dit heeft ze zeer kundig gedaan. Ze heeft een goede, rustige grondhouding en handelde vanuit die rust. Ze gaf duidelijke aanwijzingen en ondersteuning voor mij bij het laden, waardoor paard in kwestie eigenlijk zonder moeilijk te doen zo de trailer op liep. Ze rijd enorm rustig en goed doordacht, waardoor de rit zelf ook voor het paard zo stressvrij als mogelijk verliep. Ook met het uitladen weer in alle rust mij en het paard begeleid, ze bleef nog even om te kijken of alles op de nieuwe stal goed liep voordat ze vertrok. Ik ben zeer te spreken over haar aanpak, en ik verwacht dat mijn paard er ook een goede ervaring aan over heeft gehouden. Zeker een aanrader!!!
Kim schreef op 8 juli 2015:
Mieke is langs gekomen omdat mijn 4 jarige de vorige keer op de trailer een groot drama heeft gemaakt. Ze heeft zich de hele tijd keurig gehouden en het voor elkaar gekregen dat mijn paard nu weer met alle mak de trailer op wil! Helemaal top en blij, echt een aanrader!!
Christina schreef op 1 juli 2015:
Lieve aardige meid die lekker rustig rijd met de trailer en echt engelen geduld en begrip voor jou en je dier
ze neemt ook echt de tijd voor
topper!
Almas, schreef op 11 juni 2015:
Goeie en aardige meid.

Als je iets niet snapt legt ze het nog gerust eens uit, heel vriendelijk en eerlijk!

Kortom, een goeie instructeur en Mieke kan je met veel helpen!